Akademik Bolotovdan düzgün qidalanmanın 4 qızıl qaydası – Köhnə hüceyrələri yenisi ilə əvəz edin

  • 2019.01.22 18:42
  • 43584 Baxış
Akademik Bolotovdan düzgün qidalanmanın 4 qızıl qaydası –  Köhnə hüceyrələri yenisi ilə əvəz edin
Akademik Boris Vasilyeviç Bolotov özünün sistemi ilə sübut edib ki,orqanizmin özünün müəyyən maddələri sintez etməsi ilə biz köhnə, 

yararsız hüceyrələri yenisi ilə əvəz edib, bioloji cavanlıq əldə etmək olar. Yəni xəstə hüceyrələri orqanlardan xaric etmək mümkündür.  


Bunun da yolu kvintessensiyanın 4 qaydasına əməl etməkdən keçir. Az qala ölümsüzlük metodu hesab edilən bu metod Nyuton nəzəriyyəsinə əsasən təsir edir. Vacib deyil siz xəstəsiz, sağlamsız, Bakıdasız,Çernobildasız, Kvinta köməyinizə çata bilər. 


Medicina.az akademikin 4 qaydasını təqdim edir:


1.Mədədə pepsin fermentini artır


Bunun üçün hər qida qəbulundan 30 dəqiqə sonra dilin ucuna 1 qram duz qoyub əritməli və sonda duzlu ağız suyunu udmaq lazımdır. Hələ qədim yunan və roma dövründə məlum olan bu metod zamanı reflektor olaraq mədə şirəsi sintez olunur ki, bu da köhnə hüceylərin yuyulub aparılması üçün vacibdir. 


Mədə şirəsi qana düşərək yolunda olan bütün zədəli – kansoregen, toksiki maddələri, sərbəst radikalalları,ağır metalları yuyub aparır. Pepsinlər qanda şiş hüceyrələrini də əridir, bu maddə yalnız öz cavan,sağlam hüceyrələrini əritmir. 


2.Hüceyrə cavanlaşdırıcı qidaları çox qəbu et


Hüceyrə kolonlarını gəncləşdirmək üçün mədə şirəsi fermentini aktivləşdirən bu qidaları daim yeyin: fenxel, kələm, şüyüd,dəniz kələmi, jenşen, bağayarpağı, istiot, xardal, xren, turp, koriandr, nanə, darçın


Duz mədə-bağırsaqda poliplərin də sovrulmasını təmin edir. Eləcə də hemorroyda faydalıdır. 


3- Şlakları duza çevir


Orqanizmdə zamanla çox du yığılır. Duzlar böyrək, sidik kisəsi, öd, sümük və toxumalarda da yığılır.  Toxumalarda duz çoxaldıqda onlar zəifləyir, ən kiçik zərbədən belə göyərir, qan sızır, gec sağalır. Bunlardan qaçmaq üçün şlaklara turşularla təsir etmək lazımdır. Yəni zamanla orqanizmə qida ilə elə turşular yedirilməlidir ki, onlar şlakları əritsin. Bu turşular askorbin, nikotin, stearin, limon, süd turşularıdır. 


Qidalar: xiyar, duzlu kələm, çuğundur, kök, soğan, sarımsaq, alma və s. 

Bunları qəbul edən zaman bitki yağları qəbul etməyin. Çünki o ödü sürətli qovur, bu da şlakları əritmək prosesini ləngidir. 

Turşuların təsirindən şlaklar duza çevrilib sidiklə çıxır. Yarısı isə daha davamlı olaraq çıxmır, orqanizmdə bərkiyir. 


Bu zaman 4-cü qaydanı tətbiq etməlisiz.


4 – Bərkimiş duzları çıxar


Mineral və yağ mənşəli urat, fosfat, oksalat duzları asanlıqla bədəndən çıxmır. Burda oxşar oxşarla çıxarılmalıdır prinsipi işləyir. 

Bunun üçün günəbaxan kökləri çayı içmək olar. Bu çay çox miqdarda 1 ay içilir. 


Belə duzların əridilməsi üçün qara turpun şirəsi də içilə bilər. Bu şirə damarlarda, sidik kisəsi, böyrək ləyənində yığılmış duzları da əridir. 

Əgər qaraciyər, öd yolları problemi olan xəstədirsə, bu şirəni içdikdən sonra qaraciyər nahiyəsinə isti qrelka qoymalıdır. 


Həmçinin cəfəri kökü suyu da içə bilərsiz.